Warsztaty kulinarne „Chleb się chlebie”

Warsztaty kulinarne „Chleb się chlebie”

6 listopada 2010

 

Zdrowo też może być smacznie. Zgodnie z tradycją, żeby był chleb musi najpierw być ziarno. Z ziarna mąka. Podczas warsztatów z różnych zbóż i kasz (gryka, orkisz) robiliśmy mąkę (wykorzystując thermomix). Z mąki chleb zdrowy, smaczny i chrupiący. Do tego napoje jogurtowe z ziołami i owocami. Na warsztaty zaprosiła artKuchnia. Organizator zapewnił produkty i sprzęt.
Warsztaty poprowadziła Elżbieta Cieślak.
 

RECENZJE:

Elżbieta Cieślak o warsztatach kulinarnych, Radio Warszawa Zacisze

„Klisza z Zacisza, o filcowaniu i pieczeniu chleba”, Radio Warszawa (106,2 FM), 3.11.10, cz. I i cz. II

Warszawa art kuchnia kuchnia gotowanie potrawy