Zdrowy i aktywny senior: Dieta a podwyższony poziom cukru

Plakat: na talerzu szpinak, pokrojony pomidor i kromki pełnoziarnistego chleba

25 listopada 2022, wtorek, godz. 13.15

Dietetyk Beata Cieślińska.

Opłata dla Studentów: 70 zł/ 2x w m-c, pojedyncze zajęcia 40 zł.

Opłata dla pozostałych: 80 zł/2 x m-c, pojedyncze zajęcia 50 zł.

Jeżeli chcesz się dowiedzieć, jak poprzez dietę wpłynąć na poziom glukozy we krwi przyjdź na spotkanie z dietetykiem.

 Podczas spotkania dowiesz się:

 - jaki poziom cukru jest bezpieczny, a jaki wskazuje na zaburzoną gospodarkę węglowodanową

- jak sposób żywienia wpływa na poziom cukru 

- jakie produkty będą stabilizowały poziom cukru

- jakie produkty wpływają na wysoki poziom cukru

 - jak komponować posiłki aby stabilizować poziom cukru.

  Zapraszamy.