Dla dorosłych: Ostatkowe harce, hulańce …..
18 lutego 2012
Bal przy muzyce mechanicznej z elementami zabawy na dechach
Atrakcje: konkursy z nagrodami, wspólne zabawy przy tańcach integracyjnych, muzyczne niespodzianki.
Pyszne menu:
Na początek
Flaczki z klopsikiem
Danie główne: kotlet devolay ułożony na tafli maślanego sosu i warzywnej słomki z delikatnymi kopytkami i glazurowaną marchewką.
Na zimno, na szwedzkim stole:
- Schab parzony w ziołach ogrodowych
- Rolada drobiowa
- Galaretka z nóżek wieprzowych
- Sałatka meksykańska
- Pasztet z jeleniem.
Marynaty, zimne sosy.
Kompozycje pieczywa.
Na słodko -faworki, pączki.
Napoje - zimne i gorące.
Ok. godz. 24 na szwedzkim stole - gorące pyzy z mięsem, barszczyk czerwony.